Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: https://stokurs.rvtsnord.no

Informasjonskapsler

For å ta dette kurset må du opprette en bruker, dette må du gjøre for at vi skal huske progresjon, navn, e-post og påmeldte kurs. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du logger inn. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Om du besøker vår innloggingsside, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din aksepterer informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for “Husk meg” vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du gjennomfører en kursprøve, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til kurspøven du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Google Analytics

Google Analytics er en nettanalysetjeneste levert av Google Inc. (“Google”). Google bruker dataene som samles inn til å spore og undersøke bruken av dette nettstedet, for å utarbeide rapporter om dets aktiviteter og dele dem med andre Google-tjenester. Google kan bruke dataene som samles inn til å kontekstualisere og tilpasse annonsene til sitt eget annonsenettverk.
Personlige data som samles inn: Informasjonskapsler og bruksdata.
Behandlingssted: USA – Privacy Shield-deltaker.

Personvernerklæring
– Velg bort.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. YouTube/Vimeo-videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Om du ber at passordet tilbakestilles, vil din IP-adresse tas med i e-posten om tilbakestilling av passord.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du melder deg på et kurs, lagres personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Denne nettsiden bruker en premium WordPress-utvidelse, Gravity Forms av Rocketgenius, som lar oss lage tilpassede skjemaer. Skjemaer på denne nettsiden brukes til å samle inn informasjon. Vi lagrer dataene du gir oss i databasen vår i seks (6) måneder, og vi deler ikke disse med noen. IP-adressen din anonymiseres ved innsending av skjema, og alle oppføringer slettes automatisk etter gitt tid. Du kan be om en kopi av innsendte data når som helst, og du kan be om at vi sletter dataene du gir til oss.
Personlige data som samles inn: Bruksdata.
Personvernerklæring Gravity Forms

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har opprettet en brukerkonto kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg