Hvordan lager jeg bruker?

Klikk på lenken “Meld deg på kurs“, så fremt du ikke allerede har en bruker så vil du få mulighetene til å opprette en ny.

Du må registrere deg for å få kursbevis

For å få kursbevis må du ha en studentkonto, vi anbefaler at du oppretter en ny konto så snart som mulig. Da vil din progresjon huskes neste gang du er logget inn.

Hvordan markerer jeg et kapittel/underkapittel som ferdig

Nederst på hver side med kursinnhold finnes en knapp som du kan klikke på for å markere at du har lest klart og fullført innholdet. Denne knappen dukker kun opp hvis du er innlogget med din studentkonto. Denne informasjonen er knyttet til din konto og dermed tilgjengelig uansett hvor du leser fra.

Må jeg fullføre Fellesdel før jeg kan ta Behandlerdel eller Miljøpersonell?

Ja – disse kursdelene låses først opp når du har fått godkjent kursprøve på fellesdelen.

Hvor mange poeng må jeg få for å få godkjent kursprøve?

8 av 10 spørsmål må være riktige, du kan ta kursprøven så mange ganger du vil. Dine forsøk vil lagres på min side.

Hvor finner jeg kursbevisene mine?

Kursbevisene ligger inne på min side, til høyre om kursnavnet, før teksten “fullført” er det et ikon og teksten “kursbevis”. Dette er lenken til pdf-filen med kursbeviset. Du vil også få tilendt kursbevis på e-post, når du klarer kursprøven.

Hvor lang tid tar kurset?

Vi anbefaler 3 hele dager på fellesdelen, tre dager på behandlerdelen og 2 dager på miljøpersonelldelen. Se forslag til gjennomføring på siden om kurset.

Hvem er kurset godkjent av?

Stø Kurs er godkjent av Norsk psykologforening, Norsk ergoterapeutforbund, Fagforbundet, Norsk sykepleieforbund og Den norske legeforening, se utfyllende informasjon på siden om kurset.

Kan jeg ta nettkurset som privatperson?

Du kan ta våre nettkurs som privatperson. Opprett en studentprofil for å melde deg på kurs.

Hvor melder jeg inn feil?

Dersom du finner faglige feil, skrivefeil eller medie/video som ikke virker bruk rvts@unn.no. Dersom du finner tekniske feil send din henvendelse til support@gnistdesign.no, så hjelper vi deg videre.

Har du et spørsmål som ikke er nevnt?

Send inn til rvts@unn.no, så skal vi prøve å hjelpe deg. Dette gjelder også tilbakemelding og innspill på universell utforming.